About

Click

Lennard Heijer, 1982.

Na mijn studie als fotograaf op de Fotovakschool heb ik gewerkt als reclamefotograaf. Dit deed ik voor een fotostudio in het zuiden des lands. Na een aantal jaren full-time gewerkt te hebben aan grotendeels commerciële opdrachten ben ik gaan lesgeven. Dit doe ik bij de Fotovakschool en daar begeleid ik groepen van MBO4 tot HBO. Met veel passie help ik deze studenten de liefde te voelen voor dit prachtige vak.

Daarnaast ben ik samen met collega Roy Soetekouw dit jaar PHOC fotografie platform gestart. Daar geven we onze eigen cursussen en workshops. Geheel met onze eigen visie en overtuigingen. Deze lessen worden gegeven in ons gezamenlijk gehuurde studio op het Honig-complex te Nijmegen.

Sinds 2010 ben ik Freelance fotograaf en werk ik met veel plezier als commercieel fotograaf. Mijn specialisaties zijn: Portret-, Reportage-, product- en architectuur-fotografie. Daarnaast werk ik hard aan mijn vrij-werk. Dit is voornamelijk straatbeeld en reisfotografie. Maar ook portret en series met een vleugje fashion vragen mijn aandacht. Zo loop ik al jaren mijn neus achterna.

Clients

 

DplusM

Bruynzeel Storage

Oersoep

Magazine ‘De Fabriek’

Forehand

Samosa

Multi Vlaai

Aalberts Industries

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!